KTSM’s culturele feestje groot en kleurrijk succes

By Gerlinde van Aken

Zondag 13 oktober jl vond er in de kleine zaal van de Agnietenhof een groot feest plaats. Daar verzorgde het leerlingenorkest samen met Stichting ZO, dagbesteding voor mensen met een “beperking” in samenwerking met Zinder en enkele solisten een concert zoals nog nooit georganiseerd. 

De artiesten van Stichting ZO stalen de show met een fantastisch presentatie duo, andere deelnemers die voor de ondersteunende beelden zorgden op toneel en  schitterende projecties en geweldige animaties. Het orkest, onder leiding van de energieke Vincent Verhage speelde een aantal werken zowel solistisch als samen met het Zinder Kinderkoor en met Zinder Dans. Voor de afwisseling waren twee geweldige harpisten van Zinder gevraagd op te treden. Prachtig hoogwaardig harpspel met begeleiding van zang. Elin Ram  zong samen met het leerlingenorkest het prachtige Colors of the wind uit Pocahontas. 

De zaal was 2 keer nagenoeg uitverkocht en deze opzet was dan ook zeer succesvol te noemen. KTSM bewijst met dit concert een echte inclusieve vereniging te zijn waar er voor iedereen plaats is, maar dan ook echt voor iedereen.

De vereniging maakt zich klaar voor de komende eindejaar optredens inclusief 2 voorstellingen Christmas Proms op 22 december in de Agnietenhof en gaat dan in sneltreinvaart het lustrumjaar tegemoet, want KTSM bestaat al weer 130 jaar in 2025.

Voor meer informatie over KTSM kijk op de socials of op deze website